Display systems

The item is now added to your order.

Remember choice
Roll-ups

Roll-ups

Konstrueret som et omvendt rullegardin med printet rullet ind i en aluminiums kassette er roll-up'en ubetinget den mest kompakte form for branding.

Den fjedrede mekanisme i kassetten sikrer at opstilling og nedtagning bliver nemt, hurtigt og smertefrit.

Roll-ips bliver typisk lavet i målet 85x200 cm, men kan laves i bredder helt op til 320 cm, og kan således bruges som både info spot og presse- eller messevæg.

Alt efter behov har vi tre typer roll-ups på lager:
Budget roll-up
Easy roll-up
og
Eksklusiv roll-up

Item number: vn1

-+

Price 750,00 DKK

Add to basket
Pop-up

Pop-up

Med et selvlåsende skelet i aluminium og paneler hæftet med magneter er en pop-up væg en rigtig god løsning som bagvæg til messer og udstillinger.

De separate paneler gør opsætningen en smal sag og giver mulighed for senere at skifte layout uden at behøve, at skifte hele systemet ud.

Vi forhandler primært pop-up systemer fra Nomandic Display, der opfandt denne type vægge for over 30 år siden, og således har stor erfaring indenfor faget.

Pop-up systemet kan være enten lige eller buet.

De fleste af Nomandics displaysystemer er dækket af Nomandics "No Questions Asked" livstidsgaranti og omfatter en masse tilbehør til udbygning af systemet.

Item number: vn2

-+

Price 15.000,00 DKK

Add to basket
Nomandic Display

Nomandic Display

Når det kommer til pop-up systemer findes der et utal af spillere på markedet, og med så mange muligheder kan det være svært at vælge til og fra, samt overskue forskellene.
Hos Wieben Design er vi dog overbeviste om, at valget er ganske simpelt.

Med Nomandic Displays Instand serie er alle muligheder dækket.

Foruden de mere traditionelle lige og buede vægge, finder man i Instand serien et væld af udbygningsmoduler, der kan hjælpe med til at skabe præcis det unikke udtryk din virksomhed søger.

Med hylder, spotlys, brchureholdere og skærmophæng er der mulighed for at gøre en simpel bagvæg til en mere integreret del af din udstilling.

Item number: vn3

-+

Price 15.000,00 DKK

Add to basket