About us

Gennem de sidste 25 år har Wieben Design designet og konstrueret manger former for messestande og udstillinger for firmaer rundt omkring i verden. Vi er specielt kendt for vores skræddersyede stande - stande, som er designet og konstrueret lige efter kundens ønsker og behov. Herudover kan vi også tilbyde forskellige standard konstruktioner, dog med stor mulighed for variationer for hver enkelt udstiller, kun fantasien sætter grænser.

Vi er for tiden ca. 10 medarbejdere fordelt på designere, projektledere, skilteteknikere, grafikere, montører m.m. Vi er totalleverandør til din udstilling, hvad enten det drejer sig om konstruktion, opbygning, specielt udstyr, belysning, reklamemateriale, print, kontakt til messecentret eller give-aways m.m. - Vi sørger for alt, der kunne ønskes for at standen fremstår som forventet.

Med start i et møde, hvor vi taler om ønsker og forventninger til den stand, der skal repræsentere dit firma på en given messe, vil vi efterfølgende lave beskrivende 3D tegninger og plantegninger, hvorfra der kan tages endelige beslutninger.

For at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde, vil du hos Wieben Design kun have en enkelt kontaktperson - din projektleder. Denne vil være tovholder og din sikkerhed for at der ikke sker kommunikationsfejl undervejs.

Klik her for at se vores salgs og leveringsbetingelser.

Exhibitions

Jesper Høi Petersen
Exhibit Designer
     
Rovan El-Daya
Exhibit designer / Projektleder
     
Julia Mandrup
Exhibit designer / Projektleder
     

Signs

Michelle Fryhstyck
Skiltetekniker
     
Jane Kristensen
Skiltetekniker

M: +45 2528 9306
@: skilte2@wiebendesign.dk

Workshop

Michael Astrup Christensen
Montør

M: +45 3033 4280
@: vrk@wiebendesign.dk
Andreas Wieben Rasmussen

Montør

@: rent@wiebendesign.dk

Lasse Schmycher

Montør

@: rent@wiebendesign.dk